Tag på et gratis seminar med Buch & Holm som vært

Buch Holm er en virksomhed, der er leverandør af udstyr til laboratorier og industrivirksomheder. Det er en familieejet dansk virksomhed, som blev grundlagt helt tilbage i 1935. De sælger en masse forskelligt udstyr til både laboratorier og industrivirksomheder, men du kan også bestille service hos dem, så dit udstyr altid er vedligeholdt. 

Derudover tilbyder de, at du kan komme på et gratis seminar, hvis du har lyst eller behov for dette. Herunder kan du se en lille beskrivelse af et par seminarer, som du kan deltage i. 

Vejeteknik i forhold til nutidens krav og muligheder

Det er efterhånden blevet mere og mere vigtigt for farmaceutiske virksomheder og andre produktionsvirksomheder at leve op til internationale regulativer og standarder. Tager du på dette seminar, vil du få gennemgået vigtige og grundlæggende teorier samt praktiske tips. Dette gør dig i stand til at leve op til nutidens høje krav. 

Derudover vil du få viden om, hvordan du undgår de mest typiske fejlkilder, så du derved opnår mere præcise vejeresultater. Målgruppen for dette seminar er alle, der arbejder med laboratorievægte samt kvalitets- og kalibreringsansvarlige.

Frysetørring – procesoptimering og mindre batchproduktion

Målgruppen for dette seminar er alle, der allerede har et grundlæggende kendskab til frysetørring, og som har interesse for procesoptimering. Deltager du på dette seminar, får du viden om de muligheder, der er for at optimere frysetørringsprocessen. 

Du kommer til at lære, hvordan du med en frysetørrer fra Martin Christ kan styre, kontrollere samt observere eller monitorere processen. Der kommes også ind på kameraobservation, trådløs temperaturmåling, controlled nucleation m.m.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*